18 februari 2017
12:15

IFK Örebro

Referat: Yxhults IK - IFK Örebro

Träningsmatcherna är igång! Det blev förlust mot division 3 laget Yxhult med 2-1 på lördagen. Helt okej start och framför allt skönt att vara igång.

Totalt sett ett Yxhult som hade lite mer boll och var kvickare i spelet. Märktes lite att motståndarna spelade sin fjärde match och vi vår första. Försvarsspelet var ändå stabilt matchen igenom. Båda målen kommer efter bolltapp där vi är oorganiserade. Anfallsmässigt hade vi svårt att få igång något riktigt flow i vårt spel. Men några fina tendenser fanns och totalt sett målchansmässigt jämt med en litet övertag för oss med tanke på chanserna i andra halvlek.

Målet gjordes av Ytterby efter en fin hörna från Erik Lind. I andra hade samme Ytterby ett stolpskott och nye Reda ett friläge. Lägg därtill ett fint läge för Olof. Skador under matchen dessutom på flera Yxhult-spelare. Vi hoppas att det går bra med de inblandade.

Debuter för Erik L, Kurre, Andreas S, Viktor och Reda. Helt ok insatser från alla. Alla 16 fick minst 25 minuter i matchen.

Nästa stopp KB Karlskoga, ännu ett division 3 lag nästa helg.